Early Bird Badge

1 Faggruppen er

2 Vælg by

3 Søg

VVS – Find en VVS-installatør nær din by

Find en VVS-installatør tæt på

Gennem byens-haandværker.dk er det let at finde en dygtig VVS-installatør, som bor tæt på dig. På siden her er VVS-installatørens arbejde vurderet af andre kunder, og på den måde kan du vælge lige netop den fagmand, der passer til det stykke arbejde, du skal have udført.

Den bedste VVS-installatør til din opgave

VVS faget er meget alsidigt. Typen af VVS-opgave varierer, lige fra omfattende blikkenslagerarbejde, over tekniske specialløsninger indenfor klima- og miljø, til de traditionelle VVS områder vand, varme og sanitet.  Det vigtigste for dig som kunde er, at du finder en dygtig fagmand, der leverer et gedigent stykke arbejde, du kan stole på.

Nyt, vedligeholdelse og renovering

I et nyopført hus tænkes VVS arbejdet ind tidligt i projektet, og derfor skal installatøren være med fra start. Det almindelige vedligeholdelsesarbejde, som skal overholdes for, at der ikke sker vandskader i boligen, udføres bedst af en fagmand. Står du overfor renovering af vådrum eller varmeinstallationer i huset, er det ligeledes meget vigtigt, at arbejdet udføres af en dygtig VVS-mand, der kan sit fag, så der ikke sker fejl, som kan skade dit hus.

Følg lovkravene

I dag er der mange ting indenfor VVS faget, der ifølge lovmæssige krav skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det er vigtigt, at du overholder det. Du kan søge eksperthjælpen her på sitet og herigennem sikre dig, at dine installationer er dækket af garantier og udført af en VVS mand, du stoler på, og som du kan se, er blevet vurderet godt af andre kunder.