Early Bird Badge

Opret en gratis firmaprofil på Danmarks førende medie for håndværkere og få nye kunder i butikken!

Med Byens-håndværker.dk får du direkte kontakt til potentielle kunder, som står med et akut behov for en håndværker. Websitet er udviklet med brugerne i fokus, så de nemt og hurtigt finder en dygtig lokal håndværker.

Det er helt gratis at oprette en basis profil, men du kan også vælge at opgradere til en guldprofil, hvor du får mere synlighed med følgende fordele på Byens-håndværker.dk:

Vælg mellem følgende profilpakker

Pakker Basis profil Guldprofil Guldprofil +
 • Profil med basisoplysninger
 • Mulighed for brugeranmeldelser
 • Listet over basis profiler i søgninger
 • Firmalogo på profil
 • Beskrivelse af virksomheden
 • Visning af virksomhedens specialer
 • Visning af virksomhedens garantier
 • Login til kundecenter med statistik
 • Referenceliste med billeder på profil
 • Månedlige opdateringer om profil
 • Prioriteret support
 • Pris Gratis 500 kr. pr. mdr. 575 kr. pr. mdr.


  PRØV EN GULDPROFIL GRATIS I 5 UGER LIGE NU!

  Du kan lige nu prøve en guldprofil og effekten af gratis i 5 uger! Efter de 5 uger er gået kontakter vi dig, og hører om du er interesseret i at fortsætte eller blot ønsker en basis profil.

  Klik her for at registrere DIN virksomhed idag!


  FÅ MÆNGDE RABATTER PÅ BYENS-HÅNDVÆRKER.DK!

  Vi tilbyder følgende priser på at blive listet i én håndværksgruppe i én by, eksempelvis ”Maler Aarhus”.

  Guldprofil
  Pakker Rabat Pris
  Pris pr. måned 0% 500,- kr.
  6 måneder 16% 2.500,- kr.
  12 måneder 33% 4.000,- kr.
  Guldprofil +
  Pakker Rabat Pris
  Pris pr. måned 0% 575,- kr.
  6 måneder 16% 3.055,- kr.
  12 måneder 33% 4.625,- kr.


  Læs mere om de enkelte profilpakker

  Basisprofil:

  Hos byens-håndværker.dk har du mulighed for at få listet din virksomhed gratis. En gratis basis profil omfatter de basis oplysninger din virksomhed har. Basis oplysninger omfatter følgende: navn, telefon nr. Og adresse.

  Guldprofil:

  Med guldprofilen fra byens-håndværker.dk får du de almindelige basis oplysninger som i basis pakken. Derudover får du mulighed for at få en beskrivelse af din virksomhed, samt beskrive de specialer man har, så det er nemt for folk at se hvad man kan. Er man medlem af nogle garanti fonde, eller andre ting er der også mulighed for at tilføje dette, samt at få anmeldelser på de udførte job. Guld profilen vil være listet over basis profilerne, så der er mere fokus på dem, og der vil være mulighed for at tilføre sit firma logo. Med en guld profil vil der være et kunde center som man har adgang til, således at man kan skrive fra og til på sin profil, samt følge med i hvordan det går.

  Guldprofil +

  Guldprofil+ er et tilkøb til din guldprofil og koster kun 75 kr. ekstra om måneden. Du har alle fordelene fra guldprofilen samt yderlige muligheder for at skille dig ud fra de øvrige guldprofiler på Byens-Håndværker.dk. Blandt andet får du mulighed for at ligge dine nuværende referencer ind på din profil med tilhørende billeder fra tidligere job. Du får desuden tilsendt statistikker over hvor mange besøgende du har på Byens-Håndværker.dk en gang om måneden, så du kan danne dig et overblik over hvor effektiv og synlig Byens-Håndværker.dk er overfor dine potentielle kunder.