Early Bird Badge

Byens Håndværker er et brugervenligt værktøj til at finde en lokal håndværker hurtigt og effektivt. Det er gratis for brugerne, og det giver håndværkerne en mulighed for at komme i kontakt med nye potentielle kunder med et akut behov for en håndværker.

Websitet er udviklet i et responsive webdesign, som betyder, at det tilpasser sig din skærmstørrelse hvad enten du ser det på en computer, en tablet eller en smartphone. Det giver en god og brugervenlig oplevelse, og det gør det nemt at finde en god håndværker i nærheden, uanset hvor man befinder sig. Byens Håndværker har desuden et nemt anmeldelsessystem, hvor man kan læse andres erfaringer med håndværkeren og dermed finde den bedste håndværker til opgaven.

Byens Håndværker er inddelt i 5 forskellige faggrupper/håndværk henholdsvis murere, tømrere, vvs’er, malere og elektrikere, og websitet kører til en start i Aarhus, Aalborg, Odense, Herning og Esbjerg. Vi vil løbende udvide vores service til flere byer således at flere brugere vil få gavn af websitet.

Byens Håndværker er et medie under Byens Brancher ApS.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på  info@byens-haandvaerker.dk.

Med venlig hilsen

Byens Håndværker