Early Bird Badge
10 resultater fundet | Side 1 af 1
5.0 ud af 5.0 for 3 anmeldelser

Kontakt information

Om virksomheden

Malermark.dk ligger i centrum af Århus og indehaves af Mark Dam Christensen som blev udlært maler i 1999.
Efter flere forskellige jobs i Århusianske malerfirmaer, besluttede jeg i 2007 at starte Malermark.dk, da jeg altid har haft en drøm om at drive mit eget malerfi...

Specialer

4.5 ud af 5.0 for 2 anmeldelser

Kontakt information

Om virksomheden

Hos Malerfirmaet-Pedersen&Co Løser vi alle maler opgaver inden for malerfaget inden- og udendørs maling. Maler Reparationer og vedligeholdelse maling af Facader Liftudlejning. Alt malerarbejde i forbindelse med ny-om-tilbyg Med mange Års maler erfaring rådgiver og vej...

Specialer

Maler Århus – Find malere i Århus

Vi kan godt lide at ”gøre det selv.” Specielt, når det kommer til maling af vores hjem. Det er ret almindeligt, at man selv maler sin bolig, og det er også en god idé, hvis der er tale om små opgaver. Men det, at vi gerne vil male selv, er ikke det samme som, at det bliver pænt. Vælg en professionel maler i Århus, hvis du vil være helt sikker på at få arbejdet gjort ordentligt.

Du bliver mindet om det – hver dag

Måske har du selv stået derhjemme med farvekortet, hundredevis af malerpensler og adskillige halvt åbne malerbøtter – klar til at starte arbejdet. Men farven er pludselig ikke så fed, som du troede på en større væg. Det er ikke helt så nemt at sætte malertape op, og det tager meget længere tid, end du havde beregnet. Vil du have arbejdet gjort effektivt, grundigt og hurtigt, så tag konsekvensen og kontakt en maler i Århus. Du skal se på malerarbejdet hver dag, så det er både federe og billigere at få gjort det pænt første gang.

En god sparringspartner

Det er klart, at du gerne vil have lidt ejerskab over, hvordan din bolig kommer til at se ud. Det er en professionel maler forberedt på. Så når du kontakter en maler i Århus, skal du mere se ham som en sparringspartner. Han er ligeså interesseret i at lave skabe en god kontakt, som du er. Han kommer med den tekniske erfaring og viden, du kommer med ideerne. Fordelen ved, at maleren er fra Århus, er, at du nemt og hurtigt kan mødes med ham og diskutere arbejdet. Det får jeres samarbejde til at glide langt nemmere.

Bor du til leje?

En lejet bolig skal tit ”efterlades i samme stand,” som da du flyttede ind. Nogle gange har udlejeren allerede en aftale med en professionel maler, men hvis ikke, kan det være en fordel af kontakte en maler i Århus selv. Hans arbejde er din udlejer garanteret tilfreds med. Brug tid på at finde et godt tilbud. Så har du sparet både tid og penge, frem for hvis du selv har malet, din udlejer ikke er glad for det og får det malet over af en professionel. Den maler vælger udlejeren, men du kan risikere at skulle betale for det af dit depositum.

Find den rigtige maler

Århus er en stor by. Derfor er der mange malere at vælge i mellem. Men her på sitet kan du finde nogle få og særligt udvalgte malere i Århus. Det gør det nemmere at vælge. Det er vigtigt, at du finder et malerfirma i Århus, som du er tryg ved, og som du stoler på. Det gør processen, samarbejdet og resultatet meget bedre. Vil du dobbelttjekke firmaerne, kan du enten læse, hvad andre brugere har skrevet. Men du kan også bare møde op og tage en snak med dem. Så finder du hurtigt ud af, hvem der skal male dit hjem.